"El mar no pertenece a los déspotas. En su superficie los hombres podrán aplicar sus leyes injustas, reñir, destrozarse unos a otros y dejarse llevar por horrores eternos. Pero, a diez metros bajo el nivel de las aguas, cesa su reinado, se extingue su influencia y desaparece su poder. En el fondo del mar sólo existe la independencia. Ahí no reconozco voz de amo alguno. Ahí soy verdaderamente libre..."

Capitán Nemo

lunes, 8 de diciembre de 2014

Entrevista a Enrique Dauner en TV3

Aquest dimecres, el Joc de Catalunya anirà a buscar el seu enigma setmanal al fons del mar. Entrevistarem Enrique Dauner, fundador de la Societat de Busseig Històric, fotògraf submarí, instructor de busseig amb més de 6.000 inversions i autor de 17 llibres relacionats amb el món submarí. 

Dauner ens parlarà del Barcelona Underwater Festival, una iniciativa per donar a conèixer la història del submarinisme i de la fotografia submarina, que es fa per primer cop des del mes d'octubre i fins al març de 2015.

Dauner ens ensenyarà un autèntic casc de bussejador històric i ens explicarà com era la feina d'aquells primers homes que van baixar a explorar els fons marins, amb una aurèola d'aventura i romanticisme que han recollit des de les pel·lícules de Hollywood fins als còmics de Tintín.

http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/Espai-Terra/Espai-Terra-Dimecres-3-de-desembre/video/5380281/#
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario